Cine suntem

Kromatic este prima spalatorie din Europa si singura din Romania care a eficientizat managementul textilelor cu ajutorul tehnologiei RFID. Acest apetit pentru inovatie aplicata si calitatea serviciilor ne-a propulsat pe locul 8 in topul celor mai bune spalatorii la nivel global!

Noi va oferim servicii de inchiriere si igienizare a textilelor pentru marile ramuri industriale, de la industria HORECA, la cea medicala, prelucrativa, alimentara sau electronica. Lenjeria si uniformele de lucru produse in-house, respecta cele mai stricte standarde de siguranta, confort si igiena.

Ce ne recomanda:

  • Peste 20 de ani de experienta in industria textila

  • Apetitul pentru inovare si sustenabilitate – cu ajutorul tehnologiei RFID am adus la viata proiecte inovative menite sa eficientizeze si sa rezolve vesnicele probleme ale spalatoriilor industriale (pierderea textilelor, consumuri mari de resurse, deseuri premature, incurcarea textilelor intre clienti, etc.)

  • Calitatea serviciilor si optimizarea costurilor cu ajutorul inovatiilor

  • Transparenta si inteligenta de business – sustenabilitate superioara, raportare online si accesul clientului la aceleasi date despre textile ca si spalatoria.

 

Comentariile sunt închise.