Viziune si valori

Calitatea serviciilor este dată în special de numărul de spălări – prin grija sa, tehnologia de ultimă oră și calitatea detergenților, Kromatic prelungește viața textilelor. De fapt, dvs. închiriați un anumit număr de utilizări al fiecărui articol. Calitatea serviciilor a făcut ca spălătoria Kromatic să se situeze pe locul 8 în topul spălătoriilor mondiale.

Transparența ne diferențiază și va asigura accesul la aceleași date ca și spălătoria privind: numărul spălărilor, inventarul activ, gradul de uzură, etc. Astfel știți întotdeauna pe ce textile vă puteți baza! Documentele de livrare și facturile sunt generate automat, eliminând astfel erorile umane.

Sustenabilitatea și grija față de mediu sunt susținute de integrarea tehnologiei inovatoare RFID (Identificarea prin Radio Frecvență a textilelor) în lanțul valoric al spălătoriei:

Prelungim durata de viață a textilelor cu 30% -> nu devine deșeu niciun articol a cărui durată de viață nu a fost consumată; monitorizarea și managementul superior al textilelor cu ajutorul microcipurilor și platformei KTS Reports duce la eficiența și la utilizarea maximă și la calitate ridicată a fiecărei textile – un cearceaf rezistă la 150 de spălări.
Reducem consumul de apă, electricitate, detergenți, etc, prin igienizarea combinată a clienților – textilele sunt apoi separate pe clienți datorită microcipurilor RFID
Utilizăm detergenți prietenoși cu mediul și un sistem automat de dozare a chimicalelor utilizate în procesul de spălare
Filtrăm apa utilizată de scame și alte remanente, pentru ca aceasta să poată fi complet tratată de stațiile de epurare
Producem tricouri (uniforme de lucru) din fibre inovative precum tencelul – material biodegradabil, de 3 ori mai longeviv decât bumbacul
Reciclăm fibrele textile uzate
Colectăm apa de ploaie

Kromatic deține următoarele certificări pentru activitatea pe care o desfășoară:

  • Standardul ISO EN 14065 – privind măsurile de securitate împotriva biocontaminării microbiene în spălătoriile industriale 
  • Standardul ISO 9001:2008 – certificarea în domeniul Managementului Calității, ce recunoaște Kromatic drept furnizor de servicii de calitate, respectând standardele internaționale de calitate și cerințele clientului, cu o abordare sistematică, procese clare și stricte, măsurarea proceselor și urmărirea unei îmbunătățiri continue.
  • Standardul ISO 14001:2004 – certificarea în domeniul Managementului de Mediu.
  • Autorizație de Funcționare emisă de Autoritatea de Sănătate Publică a Jud. Brașov pentru spălarea și dezinfectarea textilelor Autorizație sanitară de funcționare pentru transportul textilelor.

Comentariile sunt închise.