Textile Medicale

 Servicii de igienizare și închiriere

Dacă ați făcut o strategie pentru evitarea infecțiilor nosocomiale, nu uitați să includeți și alegerea spălătoriei!

65% dintre asistentele care au ingrijit un pacient cu Stafilococ auriu (MRSA) și-au contaminat uniforma. Nu vă lăsați angajații să își ducă uniforma acasă, riscând să își contamizeze căminul!

Kromatic, singura spălătorie inteligentă din România, a generat soluția evitării biocontaminării în spălătoriile care deservesc unități medicale, în urma a 5 ani de cercetare-dezvoltare. Datorită microcipurilor ce identifică în mod unic textilele medicale, protejăm cadrele medicale, propriii angajați și asigurăm o mai bună îngrijire a pacienților dvs., prin reducerea riscului de transmitere a infecțiilor nosocomiale.

Vă oferim servicii de închiriere și igienizare a următoarelor textile medicale:

LP-Spital

Lenjerii de pat

LP-Spital2

Textile Bloc Operator

LP-Spital3

Uniforme medicale

LP-Spital4

Robe pacienți

Ce interzice Ordinul Min. Sănătății?
Nu orice spălătorie poate respecta regulile de igienă stricte, dar firești, pentru evitarea biocontaminării, impuse de Ministerul Sănătății:
Se interzice sortarea … pe tipuri de articole. Rufele murdare nu trebuie atinse din momentul în care se ridică de la patul bolnavului până la mașina de spălat”, O.M.S. 1.025 din 7 decembrie 2000

Kromatic, prin tehnologia inovatoare RFID poate face recepția automată a textilelor medicale, fără a fi nevoie să manipuleze textilele în stare murdară, de contaminare. Textilele dotate cu microcip sunt apoi sortate pe clienți/secții prin citirea cipului cu dispozitive speciale. Totodată, Kromatic respectă toate normele impuse privind dotarea cu:

  • zone separate pentru lenjeria curată/murdară,
  • vestiar filtru,
  • filtru de dezinfectare cărucioare,
  • utilaje tehnice avizate sanitar,
  • detergenții, aditivii și dezinfectanții chimici avizați sanitar,
  • mașini de spălat cu barieră de igienă,
  • laborator testare microbiologică
  • stoc de apă care să asigure autonomie de 48 de ore.
Masini de spalat cu bariera Vestiar filtru dezinfectie carucioare

Datorită microcipurilor RFID, Kromatic asigură trasabilitatea textilelor, inventarierea automată, locarea și monitorizarea uzurii acestora.

Comentariile sunt închise.